Osho Kundalini meditasjon

Osho Kundalini meditasjon


Tid: Hver torsdag, kl. 17:00-18:00 (Dørene åpner kl 16:45)
Sted:
Zen Room (2. etg.) i Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris: NOK 
100 (klippekort 5 ganger = NOK 400)
Kontakt
: Homa Elleri - telefon: 41471790

Hvorfor aktiv meditasjon?
I den vestlige verden er mange mennesker fylt med uro og rastløshet. De jakter hele tiden etter noe nytt, aldri tilfreds, alltid videre, mer, noe annet og bedre.

Det var denne typen rastløse, urolige mennesker som kom til den indiske mystiker Osho på slutten av 60-tallet. Han oppdaget at de gamle, stillesittende meditasjonsteknikkene ikke fungerte for dem. De teknikkene ble laget for over 2000 år siden og forutsetter en viss grad av indre kontakt.

Han skapte derfor aktive meditasjonsteknikker for dagens menneske. De aktive meditasjonene har en aktiv fase og en stille fase. De er designet som verktøy til å få kontakt med kroppen og få mer livskraft.I disse meditasjonene praktiseres bevisst oppmerksomhet som er selve grunnverktøyet i meditasjon. De mest kjente aktive teknikkene er Osho Kundalini meditasjon og Osho Dynamisk meditasjon.

Osho Kundalini er en fin ettermiddagsmeditasjon i 4 faser. Den gir god anledning til å kvitte seg med dagens stress, finne roen og fornye energi og overskudd. Du begynner med å riste kroppen for å frigjøre spenninger, fortsetter med fri bevegelse og avslutter med en halv time stille meditasjon.
Ingen forkunnskaper nødvendig – instruksjon blir gitt!

NB! Kom senest 5 minutter før meditasjonen begynner. 
Share by: