Om oss

 Om oss

I år 2000 etablerte Homa Elleri og Erik Møller nisjebokhandelen Zen Bok & Musikk. Bokhandelen ble av mange opplevd som en "oase" og et godt møtested for de som delte interessen for meditasjon og indre søken.  I 11 år blomstret denne butikken som kombinerte salg av bøker og musikk med temakvelder og musikalske arrangementer. 

Høsten 2011 ble fokuset flyttet fra daglig butikkdrift over til  arrangementene og en mer utstrakt utleie til coacher og terapeuter. Zen House ble født.

Homa leder den daglige driften i Zen House og er hovedansvarlig for utleievirksomheten og for alt forarbeid og gjennomføring av de ulike arrangementene som tilbys. Hun har en Mastergrad i språk, er sosionom og kroppsterapeut, og utdannet meditasjonslærer fra Osho Multiversity i India. 

Erik (Yogi) tar seg av mange praktiske gjøremål knyttet til drift og arrangementer, og er ansvarlig for utvikling og vedlikehold av websiden. Erik er daglig leder i Zen Leadership og EMConsulting AS, og er partner i Marshmallow Group. Han har bred kompetanse i avspenning og stressmestring, og arbeider til daglig med lederutvikling og endringsprosesser i næringslivet. 

Begge har over 35 års erfaring med egen meditasjonspraksis og meditasjonsledelse. De er sammen om å lede de ukentlige drop-in meditasjonene og dagskursene i mindfulness i Zen House.
Share by: