Kurs i mindfulness og meditasjon

Dagskurs i mindfulness og meditasjon
Lørdag 20. januar 2018


TidLørdag 20. januar 2018kl. 10 - 17 
Sted:
Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris: NOK 
995 (inkludert varm vegetarmat, te og snacks)
Påmelding: Bindende påmelding til zenhouse@zen.no innen 16.10
Kontakt
: Homa 41471790

Meditasjon er noe alle kan lære og ha glede av. Meditasjon er en trening i å erfare livet direkte uten det filteret som tankene våre utgjør. Mindfulness utvikles gjennom å benytte meditasjonsteknikker som øver opp vår evne til å være til stede her-og-nå.

Kom og lær hvordan meditasjon kan transformere din hverdag! Her er noen uttalelser fra tidligere kursdeltagere:

"Takk for spennende og svært givende lørdag."

"Takk for en herlig lørdag, den fikk meg til å endre fokus, noe jeg trenger nå kjenner jeg."

"Takk for en flott dag i går! For meg var den svært lærerik og gav meg mye. 
Takk også for at dere er de dere er!"

Hva tilbyr vi?
Vi vil benytte teknikker som kombinerer både aktive og rolige faser, samt tradisjonelle, stillesittende meditasjoner, og ved å prøve disse vil du finne den teknikken som passer best for deg. Ingen forkunnskaper nødvendig.

Meditasjon handler om å være til stede her-og-nå. Med mer tilstedeværelse vil du kunne beholde ro og balanse i det daglige press, og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden.

Kom og bruk en dag sammen med oss for å øve på tilstedeværelse!

De aktive fasene, som kombinerer bevegelse og pust, løser opp spenninger og gir ny energi. I de stille fasene faller alt på plass av seg selv. Vi observerer pusten og det som er.

Når vi lar det som er være i fred - uten å dømme eller kritisere det, vokser det frem en større selvaksept. Vi begynner å slappe av med den vi er, og innser at vi ikke må forandre oss for å kunne godta og være glad i oss selv.

Er meditasjon noe du lenge har hatt lyst til å prøve, er dette en fin anledning til å erfare meditasjon fra ulike sider. For erfarne meditatører er dette en dag som gir inspirasjon og fordypning av egen praksis.

Kursledere
Meditasjonen ledes av Homa Elleri og Erik Yogi Møller som begge har over 35 års erfaring med egen meditasjonspraksis og meditasjonsledelse.

Homa er innehaver av Zen House (tidl. Zen Bok og Musikk) i Oslo, Hun er cand.mag., sosionom og kroppsterapeut, og er utdannet meditasjonslærer fra Osho Multiversity i India.

Erik leder Zen Leadership og EMConsulting AS, og har bred kompetanse i avspenning og stressmestring. Han arbeider til daglig med lederutvikling og endringsprosesser i næringslivet.
Share by: