Zazen, mindfulness og meditasjon

Zazen, mindfulness og meditasjon


TidHver tirsdag, kl. 17:00-18:00 (NB! Kom senest 5 minutter før)
Sted: Zen Room (2. etg.) i Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris: NOK 
100 pr gang (NOK 400 for 
klippekort med 5 klipp )
Kontakt: Homa Elleri - telefon: 41471790

"Zazen er den mest grunnleggende mindfulness teknikken du kan lære deg. Den er utviklet gjennom århundreder og praktiseres i dag i meditasjonssentre over hele verden. Den er enkel og helt fri for religiøse trosforestillinger. Med denne enkle, men dyptgående metoden skaper du mer mindfulness - tilstedeværelse, noe som bidrar til at du får mindre stress og mer glede av det du gjør og den du er." 
- Yogi

Zen House inviterer til ukentlige meditasjoner med Zazen. Zazen, som direkte oversatt betyr sittende meditasjon, er en meditasjon der du ved å sitte rolig i riktig sittestilling og fokus på pusten, gradvis stilner tanketrafikken og roer sinnet.

Perioder med stillesitting blir avbrutt av kortere intervaller med 'kinhin', en sakte gå-meditasjon.

Du vil ha glede av denne meditasjonen enten du er nybegynner eller har tidligere erfaring med meditasjon. All nødvendig instruksjon vil bli gitt.

Dette er et minikurs i mindfulness som gir deg grunnleggende innføring i teknikkene og gjør deg i stand til å praktisere på egen hånd.

Meditasjonen ledes av Homa Elleri og Erik Yogi Møller som begge har over 30 års erfaring med egen meditasjonspraksis og meditasjonsledelse.

Homa er innehaver av Zen House (tidl. Zen Bok og Musikk) i Oslo, Hun er cand.mag., sosionom og kroppsterapeut, og er utdannet meditasjonslærer fra Osho Multiversity i India.

Yogi leder Zen Leadership og har bred kompetanse i avspenning og stressmestring. Han arbeider til daglig med lederutvikling og som coach i næringslivet.
Share by: