Audun Myskja

Temakveld: "Ungdomskilden"
med Audun Myskja


Tid: Onsdag, 19. april - kl. 19:00-20:30. Sosialt samvær i Zen kafé til kl. 21:30.
Sted:
Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris: NOK 
150 
Påmelding
: zenhouse@zen.no eller på 41471790

OBS! Begrenset deltagerantall!

Dørene åpnes kl. 18.30 og programmet starter presis kl. 19. Da stenges dørene, og det er ikke lengre mulig å komme inn. Denne delen av kvelden varer til kl 20.30, og deretter er det sosialt samvær i butikken til kl 21.30.

Audun er faglig leder for Senter for Livshjelp, og overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, sertifisert Tomatiskonsulent, forfatter og musiker med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland.

Han har tretti års erfaring innen integrert medisin, og har arbeidet løpende med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi. Han har skrevet en rekke fagbøker og har vunnet Den Norske Lægeforenings kvalitetspris for arbeid med musikk i medisinen.

"Ungdomskilden ligger ikke i et fjernt land eller i en magisk trylledrikk. Den ligger i deg selv, i enkle valg, verdier og helsevaner. Den ligger i relasjoner, i disiplin, kjærlighet og medfølelse. Noen av poengene og konklusjonene i denne boken er velkjente, andre vil overraske og kanskje provosere."

Ordene tilhører lege Audun Myskja. Hans budskap er at vi kan gjøre mye selv for å holde oss unge og friske – uansett om vi er 30 eller 90. Det er nemlig aldri for sent. Ved å bruke kunnskapen du får i denne boka, kan du ta de riktige valgene nå og sørge for at årene som kommer blir gode.
Share by: