Viggo Johansen

Temakveld: "Kjærlighetens Tao"
med Viggo Johansen


Tid: Onsdag, 15. mars - kl. 19:00-20:30. Sosialt samvær i Zen kafé til kl. 21:30.
Sted:
Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris:
kr 150,- 
Påmelding
: zenshop@zenshop.no eller på 232 02 700

OBS! Begrenset deltagerantall!

Dørene åpnes kl. 18.30 og programmet starter presis kl. 19. Da stenges dørene, og det er ikke lengre mulig å komme inn. Denne delen av kvelden varer til kl 20.30, og deretter er det sosialt samvær i butikken til kl 21.30.

Viggo har bakgrunn blant annet som buddhistmunk i India og Nepal (1994 – 1998), har tatt hovedfag i filosofi ved universitetet i Oslo (2004) og har tre års videreutdannelse i kognitiv atferdsterapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark (2009).

Selv har han kurset mennesker i mindfulness meditasjon, avspenning og kognitive teknikker, individuelt og i grupper, siden 1994. For øyeblikket har han en privat praksis i mindfulness-basert kognitiv terapi/coaching hvor han både mottar mennesker til enkelttimer, og holder kurser, seminarer og foredrag.

Viggo har skrevet bøkene "Indre stillhet" og "Stille vitne, mindfulness- meditasjon".

Denne boken omhandler den klassiske, taoistiske elskovskunsten. 
 
«I stedet for å sidestille seksuell praksis med skam, eller som et uttrykk for noe lavere i mennesket, har taoistene gjennom tusenvis av år utviklet Kjærlighetens Tao, som først i moderne tid er tilgjengelig for et større internasjonalt publikum.
Velkommen til banketten, vil jeg si, benytt denne anledningen til å bli kjent med en tradisjon som behandler sex med klokskap, kjærlighet og glede. Det er ingenting å miste, og mye å hente.»

Dette skriver Viggo Johansen i forordet av boken skrevet av Jolan Chang. Han vil denne kvelden ta oss inn i dette spennende landskapet og vise at sex og meditasjon kan være to sider av samme sak.
Share by: