Marit Slagvold

Temakveld: "Jeg blir til i møte med deg"
med Marit Slagsvold


Tid: Onsdag, 8. februar - kl. 19:00-20:30. Sosialt samvær i Zen kafé til kl. 21:30.
Sted:
Zen House, Sporveisgata 29, 0354 Oslo
Pris:
kr 150,- 
Påmelding
: zenshop@zenshop.no eller på 232 02 700

OBS! Begrenset deltagerantall!

Dørene åpnes kl. 18.30 og programmet starter presis kl. 19. Da stenges dørene, og det er ikke lengre mulig å komme inn. Denne delen av kvelden varer til kl 20.30, og deretter er det sosialt samvær i butikken til kl 21.30.

"Når vi – du og jeg – forstår at vi skaper hverandre, og hvordan vi gjør det, åpner landskapet seg, himmelen blir høyere, blomstene flere og fargene sterkere."

Marit Slagsvold er opptatt av at vi blir til i møte med hverandre; boken hennes handler om hvordan vi påvirker og blir påvirket i relasjoner og erfarer oss selv forskjellig med forskjellige personer. «Hva skjer med meg sammen med deg, i tanker, følelser og kropp? Hva skal til for at du og jeg kan oppleve å være oss selv når vi er sammen? Og hvordan kan vi ha mer livgivende og oppriktig kontakt?» spør hun og ønsker å tydeliggjøre hvor berikende og frigjørende det er å se mye av det vi strever med i livet som relasjonelle fenomener – som noe vi samskaper med andre – heller enn individuelle problemer.

«Hvem lengter ikke etter å følge flere av sine impulser, utfolde og uttrykke seg friere og tryggere, bevege seg og vokse – vilt og vakkert – sammen med andre?» spør hun. Med denne boken ønsker hun å støtte og inspirere deg som vil leve friere og mer tilfreds sammen med andre, kjente og fremmede, og som lengter etter å være til stede i deg selv, i berikende utveksling og samvær med andre.

Marit Slagsvold er gestaltterapeut (MNGF), sosiolog og forfatter. Hun tilbyr individualterapi og rådgivning. Leder også terapigrupper for ungdom og voksne. Slagsvold har skrevet boken "Venner for harde livet" (Aschehoug 2003) sammen med Birgitte Lange, om utfordringer og skyggesider i vennskap, og om måter å velge og leve godt med vennene.

Hun har også skrevet boken "Ung sorg" - om unge mennesker som opplever dødsfall, sammen med Birgitte Gjestvang og psykolog Atle Dyregrov (Aschehoug 2008).

Marit Slagsvold har arbeidet flere år i Barne- og familiedepartementet med utvikling og styrking av barnevernet. Hun har også jobbet som forsker ved Høgskolen i Oslo/Gruppe for inkluderende velferd, og har gått ett år på Aschehougs skjønnlitterære forfatterskole (2009).
Share by: